Macedonian Times

Encourage the world

Редакција

1 min read

Денеска на прес-конференција од партиското седиште на СДСМ, се обрати Гоце Георгиевски- претседател на Комисија за земјоделство на СДСМ. Тој...

1 min read

Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков ја информира јавноста дека тој како градоначалник и општинската администрација во Охрид започнуваат постапка за...

1 min read

Турските безбедносни служби попладнево во Истамбул пронашле и деактивирале експлозивна направа- бомба под полициско возило кое што било дел од...

1 min read

Во пресрет на надоаѓачката зима градоначалничката на град Скопје Данела Арсовска изврши вонредна контрола на центарот за кризи на зимската...

1 min read

Денеска во седиштето на СДСМ, кандидатура за внатрепартиските непосредни избори поднесе Јован Деспотовски. До Централната изборна комисија, Деспотовски ја достави...

>