Macedonian Times

Encourage the world

Blog

1 min read

Некои луѓе имаат само ден на раѓање. Јонче Христовски со својата културолошка специфичност и креативен дух ги задолжи генерациите на...

1 min read

Откако беше спроведена партиската постапка за избор на нова пртетседателка на Општинскиот Комитет на Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ во...

1 min read

Градоначалникот на општина Велес Марко Колев во текот на денешниот ден присуствуваше на интерактивната обука насловена "Дислексијата во училницата –...

1 min read

Градоначалникот на општина Лозово Бошко Цветковски денеска во јавноста упати свое соопштение во кое се вели дека безрезервно застанува на...

1 min read

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски им го честита Меѓународниот ден на Ромите 8 Април. Во обраќањето тој ќе рече дека...

1 min read

Со Гордост ви го најавуваме нашиот најнов видео запис за песната“КОГА ПАДНА НА ПИРИНА”13 Април20:00 часотКИНО МИЛЕНИУМ СКОПЈЕНАЈДОБРОТО ЗА КРАЈ!!!...

>