НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
април 13, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Барбара Палвин со право е еден од ангелите на Викторија Сикрет

Пренеси ја вистината

Таа е еден од ангелите на Викторија Сикрет и амбасадор на убавината на Армани. Потекнува од Унгарија има 28 години а нејзиното име е Барбара Балвин. Овој супер модел во 2016 година имаше своја фото сесија во изданието на костими за капење во Спортс Илустрејтед што за Палвин претставуваше отскочна штица која ја лансираше во светот на вонмсериската убавина и високата мода.

Облините на Барбара Палвин и нејзините нестандардни димензии и останати атрибути кои ги манифестира на модните писти од страна на медиумите се доживуваат како показател за “позитивност на телото”

Модните продуценти за Барбара Палвин велат дека е спој меѓу актерката Брук Шилдс и руската манекенка Наталија Водјанова

Инстаграм профилот на Барбара Палвин кој брои над 17 милиони следбеници е уникатно место за сите љубители на модата и убавината каде таа има обичај да сподели фотографии и од нејзиниот приватен живот покрај оној професионалниот.

Во продолжение може да ја погледнете нашата галерија на одбрани фотографии на Барбара Палвин кои сметаме дека го заслужуваат погледот на нашите читатели:

За авторот на оваа статија