НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Бошко Цветковски го прими уверението за градоначалник на Лозово- нахави напорна работа

Новиот градоначалник на општина Лозово Бошко Цветковски на социјалните мрежи се пофали со уверението за неговата градоначалничката функција- доверба што ја доби од граѓаните на Лозово во вториот круг ан Локалните избори одржани на 31 октомври.

Притоа тој упати неизмерна благодарност на своите сограѓани како и на сите соработници и луѓето кои што му пружаа поддршка во изминатиот период.

За сите нив градоначалникот Цветковски изрази длабока решителност за исполнување на зацртаните проекти во непосредна соработка со сите граѓани со цел за градење на подобра иднина за сите луѓе.

“Сите тргнавме со желбата за посветла иднина, понесени од желбата на граѓаните да имаат иднина во која ќе чекорат на здрави нозе, иднина што ќе означи отвоарање нов прозорец на можности и нова страница за генерациите кои доаѓаат… Ви благодарам на сите што одевте со мене кога ми требаше поддршка, благодарам што одевте пред мене кога ми требаше водство и благодарам што одевте зад мене кога ми требаше некој да ми го чува грбот.. Зборовите не можат да ја изразат благодарноста што ја чувствувам…Само ќе кажам: 1000х БЛАГОДАРАМ!!

Сега дојде моментот, Вие и Јас како градоначалник на Лозово ја преземаме должноста и одговорноста за сите неотпочнати и незавршени работи и започнуваме да работиме заеднички и одговорно во градењето подобро утре за сите луѓе 🇲🇰

-напиша на фејсбук Градоначалникот на Лозово Бошко Цветковски.

За авторот на оваа статија