НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
фебруар 22, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Локалнo

Овогодинешното организирање на Градскиот панаѓур се одржа изминатите неколку денови. Денеска, во раните утрински часови Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ работеше...

1 min read

Општина Македонска Каменица ќе имплементира проект од програмата за Прекугранична соработка со бугарската општина Невестино. Градоначалникот на општина Македонска Каменица...

1 min read

Министерството за транспорт и врски денеска го објави јавниот оглас за распределба на 48 станови во социјалната зграда во Свети...

1 min read

Во срцето на населбата Аеродром во Скопје во близина на Три Бисери, оваа недела ќе блеснат Македонски традиционални мотиви на...

1 min read

Конфликтноста и склоноста кон расправии наместо посветеноста и фокус кон реализација на ветените проекти за граѓаните е очигледна препрека која...

1 min read

Дали Данела Арсовска го знае овој лик и дали е тој поврзан со турската компанија за која медиуми известија дека...