НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Граѓани

1 min read

Скопје, 27.09.2022- Заштитата на животната средина е глобален и комплексен предизвик којшто ги засега сите сегменти од животот на човекот,...

1 min read

Македонската национална академија согледувајки ги националните потреби на Македонија, како и глобалните трендови во светски рамки започна со реализација на...

1 min read

Во синоќешната емисија "Заспиј ако можеш" на ТВ АЛФА свое гостување имаше поранешниот вицепремиер во Владата, поранешен амбасадор на Република...

1 min read

До нашата редакција пристигна соопштение од здружението "Аманет 1903 Скопје". Интегралниот текст на истото го пренесуваме во продолжение: "Почитувани Граѓани!Канцеларијата...