НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 30, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Политика

1 min read

Речиси 60 отсто од анкетираните македонски граѓани одговориле негативно на прашањето дали Македонија се движи во позитивна или негативна насока....

1 min read

На социјалните мрежи се појави видео од синоќешната трибина на СДСМ во Битола. На видеото еден од говорниците на сцената...

1 min read

"Непосредно пред отворањето на македонскиот клуб “Никола Вапцаров” во Бугарија, бистата на социјалистичкиот поет е вандализирана во Градскиот Парк во...

1 min read

Денеска во реплика на еден од пратениците од власта, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки ја разобичи лагата која што оркестрирано...

1 min read

Во рамки на денешната расправа во парламентот за предлогот за именување на нов министер за локална самоуправа од страна на...

1 min read

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски придружуван со дел од раководството на партијата денеска оствари работна средба со претставници на Националниот...

1 min read

Денеска на прес конференција од партиското седиште Бране Петрушевски од ВМРО-ДПМНЕ како продолжение на изнесените ставови и информации кои што...

1 min read

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојаноска од говорница на пленарната седница на собранието во рамки на дискусијата за предлозите за уставни...