НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Наука и технологија

1 min read

Во организација на Здружението на историчари на Република Македонија (ЗИРМ), на 26 октомври 2022 г. (среда), во МКЦ, Сала Фросина,...