НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
април 1, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Цела Македонија -секој град и село доаѓа на протестот на ВМРО-ДПМНЕ во сабота на 18-ти

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ ги објавија термините и локациите за тргнување на организираниот превоз од сите општини во Македонија за протестот кој што ќе се одржи во сабота на 18.06.2022 година пред Владата на Република Македонија со почеток во 20.00 часот

Распоредот на тргнување може да го видите во продолжение

За авторот на оваа статија

>