НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
април 1, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Драматичен дизајн на Градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Вака изгледа новиот дизајн на Градскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје кој го “украде” погледот на минувачите.

Што мислите вие за истиот?

За авторот на оваа статија

>