НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 7, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

На јутјуб мрежата пред малку беше објавена новата песна на дуото Александар и Дац насловена како “Душа Бакшиш”.

Овој несомнен хит со призвук на староградска македонска музика е новокомпонирана песна чиј автор и аранжер е Александар Митевски.

Текстот на песната говори за носталгини теми, стара љубов, боемскиот живот од старо Скопје, за старите другари….

Популарното дуо Дац и Александар покажуваат дека и во овие кризни времиња може да се создаде убаво музичко дело кое ќе остане да трае подолго време.

За авторот на оваа статија

>