НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Експлозија во возилото во кое се возел Претседателот на Стопанската комора за енергетика на Македонија

Пренеси ја вистината

Вечерва на обиколницата на Скопје се случила експлозија на возилото во кое што се превезувал Претседателот на Стопанската Комора за енергетика на Македонија Ѓорѓи Манасков. Тој во возилото бил со сопатник но брзо реагирале и се спасиле од експлозијата, но возилото било целосно опожарено.

“ЕКСПЛОЗИЈА во возилото во кое се возеше Претседателот на Стопанската Комора за Енергетика на Македонија Гдин Ѓорѓи Манасков со сопатник, кој возеше на автопатот кај обиколницата Визбегово према Скопје север. Брзата интервентна полиција која беше во близина и противпожарната екипа и веднаш реагираше, не успеа да го изгасне возилото Мерцедес С200 црна боја, кое изгоре до темел за неполни 3 минути. Патниците се здрави и живи.

21.12.2021″

-соопштија од Стопанската Комора за енергетика на Македонија доцна во ноќта.

За авторот на оваа статија