НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Градоначалничката Данела Арсовска во вонредна контрола на кризниот штаб на зимската служба на град Скопје

Пренеси ја вистината

Во пресрет на надоаѓачката зима градоначалничката на град Скопје Данела Арсовска изврши вонредна контрола на центарот за кризи на зимската служба на градот Скопје.

“Денеска бев во вонредна контрола во кризниот штаб на зимската служба под Град Скопје за подготвеноста на оваа служба за зимската сезона. Јавното претпријатие и кризниот штаб не смеат да бидат изненадени од зимската сезона и за истата треба да бидат максимално подготвени за одржување на сите главни улици за коишто е надлежен градот Скопје. Овие вонредни контроли ќе продолжат без претходна најава и во следниот период, а сите јавни претпријатија треба да бидат подготвени да ја извршуваат својата функција во интерес на скопјани. Веќе од понеделник започнуваме и со дополнителни активности на засилени контроли и ревизија на активностите на јавните претпријатија како би се обезбедиле квалитетни и навремени услуги за сите скопјани.”

-соопшти Данела Арсовска преку социјалните мрежи.

За авторот на оваа статија