НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
ноември 26, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Во рамки на своите програмски определби за постојана и интензивна соработка со сите физички и правни субјекти во општина Свети Николе, денеска градоначалникот Дејан Владев се состана со претставници на спортските работници во општината.

Состанокот се одвивал во конструктивна атмосфера во насока за развивање на понатамошната меѓусебна соработка на сите спортски клубови со општинската администрација и градоначалникот.

“Остварив средба со претставници од сите спортски клубови во општина Свети Николе
Разменивме идеи и предлози за понатамошна меѓусебна соработка.
Како Градоначалник секогаш ќе им бидам на располагање за нивните барања.
Спортот ќе биде нова иднина во општина Свети Николе.”

-соопшти Градоначалникот Владев во врска со состанокот.

Извор: Брегалнички.мк

За авторот на оваа статија

>