НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
мај 31, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Графити со поддршка за Новак Ѓоковиќ низ Австралија

Стоиме силни како Новакс Ѓоковиќ стои испишано со големи букви на еден од натпатниците низ Австралија. Ваквата поддршка за светскиот тенисерски ас следува по проблемите на Ѓоковиќ со властите во Австралија кои што ја проблематизираат визата која што му е потребна на тенисерот за влез во Австралија каде треба да го брани минатоготишното прво место […]Стоиме силни како Новакс Ѓоковиќ стои испишано со големи букви на еден од натпатниците низ Австралија. Ваквата поддршка за светскиот тенисерски ас следува по проблемите на Ѓоковиќ со властите во Австралија кои што ја проблематизираат визата која што му е потребна на тенисерот за влез во Австралија каде треба да го брани минатоготишното прво место

За авторот на оваа статија

Generated by Feedzy>