НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
7 децембра, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Интензивна промена на дотраените улични светилки низ Карбинци

Градоначалникот на општина Карбинци Виктор Паунов со свое кратко соопштение ја информира јавноста дека низ Карбинци во тек е интензивна промена на дотраените улични светилки кои креираа мрак ширум општината во изминатите недели/месеци.

“Продолжуваме со промена на уличните светилки денес во село Радање, интензивно продолжуваме и понатаму. ✅

-напиша Градоначалникот Виктор Паунов на социјалните мрежи.

Извор: Брегалнички.мк

За авторот на оваа статија