НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Иван Јорданов асфалтираше уште една улица во Штип

Градоначалникот на општина Штип Иван Јорданов преку социјалните мрежи ја израдува јавноста со уште една асфалтирана улица во Штип.

Станува збор за улицата Личка чија што состојба претходно задаваше неизмерни проблеми за жителите кои живеат и гравитираат на улицата.

“Пред неполни 2 недели, состојбата на улицата Личка беше очајна и безнадежна. Меѓутоа, со интензивни меѓусекторски состаноци, пронајдовме брзо и ефикасно решение, кое во овие есенски денови е со радост дочекано од жителите, затоа што калта за нив од денес станува минато.

Голема благодарност до жителите за истрајноста и за сите работници кои се вложија за успешно завршување на овој проект!”

-напиша на фејсбук Градоначалникот на Штип Иван Јорданов.

Извор: Брегалнички.мк

За авторот на оваа статија