НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
март 27, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

“Кога падна на Пирина” е новата обработка на рок бендот Некст Тајм. Најава за премиера

Со Гордост ви го најавуваме нашиот најнов видео запис за песната
“КОГА ПАДНА НА ПИРИНА”
13 Април
20:00 часот
КИНО МИЛЕНИУМ СКОПЈЕ
НАЈДОБРОТО ЗА КРАЈ!!!

-соопштија од ПР службата на Македонскиот рок состав Некст Тајм.

За авторот на оваа статија

>