НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
март 24, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Конституиран новиот Општински комитет на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ во Куманово со новата претседателка Ивана Лазаревска

Откако беше спроведена партиската постапка за избор на нова пртетседателка на Општинскиот Комитет на Унијата на Жени на ВМРО-ДПМНЕ во Куманово, синоќа беше конституиран новиот Општински Комитет на чело со новата претседателка Ивана Лазаревска.

Ивана Лазаревска е долгогодишен аактивист на партијата а на последните Локални избори минатата година беше кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во општинскиот совет во Куманово

“Подготвена сум за предизвиците но и за убавината, прогресот и позицијата на жената во општеството, и нејзино секојдневно подобрување, се разбира со чесна и посветена работа! Очекувам огромна соработка со сите. Искрено верувам дека заедно ќе оствариме нови цели и успеси со трајни вредности.СИЛНА УЖ – СИЛНО ВМРО-ДПМНЕ ⚫️🔴🇲🇰

-соопшти Ивана Лазаревска- Претседател на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ ОК Куманово

За авторот на оваа статија

>