НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
март 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Лелеци се слушаат од Град Скопје

Додека граѓаните на Град Скопје а богами и пошироко низ Македонија наголемо се прашуваат до каде е реализицијата на проектот за воведување на бесплатен јавен градски превоз кој што го вети Данела Арсовска, таа на седница на Советот на Град Скопје прашува каде е Христијан Мицкоски.

По сите индикатори во јавностаХристијан Мицкоски е во штабот на ВМРО-ДПМНЕ а ваквите нервозни испади на Данела Арсовска веројатно се мотивирани од нејзината неспособност да се носи со проблемите кои ги има градоначалничката функција и на крајот на денот да испорача тоа што ветила на граѓаните.

За авторот на оваа статија

>