НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
април 13, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Македонски традиционални мотиви ќе ја красат канцеларијата “Македонец за Македонец” во срцето на населбата Аеродром во Скопје

Пренеси ја вистината

Во срцето на населбата Аеродром во Скопје во близина на Три Бисери, оваа недела ќе блеснат Македонски традиционални мотиви на канцеларијата на Здружението “Македонски Аманет” Скопје.

“Здружението за чување и негување на македонската традиција Македонски Аманет-Македонец за Македонец, во четврток 06.10.2022. година ќе го промовира излогот на својата нова канцеларија ,со македонски традиционални мотиви. Канцеларијата се наоѓа во Три бисери, населба Аеродром, Скопје”

-информираат од здружението при што ги повикуваат сите добронамерни Македонци да ја посетат канцеларијата и да се запознаат со активностите на членовите на здружението:

“Ве покануваме од 09.00 до 18.00 часот во работното време на канцеларијата во термин кој вас ви одговара да не посетите и да ги информирате граѓаните на Македонија за новата македонска канцеларија во Скопје.

-соопштуваат од Македонски Аманет Скопје.

За авторот на оваа статија