НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 4, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Вистинско забавно шоу како исклучително културно освежување ќе можат жителите на Македонска Каменица и поширокиот регион да доживеат следниот понеделник на 04.04.2022 година.

Културно информативниот центар “Романса” од Македонска Каменица организира Стенд ап комедија со Македонските млади и особено перспективни актери Атанас и Тино.

Настанот ќе започне во 19.00 часот во салата во КИЦ Романса а влезниците по цена од 100 денари веќе се пуштени во продажба.
За организаторите од КИЦ Романса ова шоу е едноставно настан кој не смее да се пропушти.

За кој тип на актери станува збор може да погледнете во сл. видео

За авторот на оваа статија

>