НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 7, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

“Вечерва зградите на Владата, Министерството за одбрана и Министерството за надворешни работи светат во боите на НАТО. 4 април е Ден на НАТО кога сите сојузници сме сплотени заедно повеќе од кога било.

Исправени сме пред нови геополитички предизвици во време кога на европскиот континент сведочиме за воената агресија која се случува во Украина а притоа се потсетуваме дека нашата сила е единството на Алијансата. #StrongerTogether

#НиеСмеНАТО

#WeAreNATO

-напиша на социјалните мрежи премиерот Димитар Ковачевски.

За авторот на оваа статија

>