НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Надлежните служби во Кочани експресно го расчистија сметот кој што беше оставен по панаѓурот во градот

Пренеси ја вистината

Овогодинешното организирање на Градскиот панаѓур се одржа изминатите неколку денови.

Денеска, во раните утрински часови Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ работеше на расчистување на јавниот простор кадешто се одржа панаѓурот и истиот е вратен во првобитната состојба.

Истовремено се упатува апел кон сите граѓани за совесно и одговорно однесување кон животната средина и јавните простори.

Некои провладини профили на социјалните мрежи сакајки да ја дискредитираат работата на локалната самоуправа објавија фотографии од рените утрински часовој на која може да се види каква беше состојбата на лице место пред надлежните екипи да започнат со својата работа, па така може да се види разликата пред и потоа од она што беше предизвикано од одржувањето на панаѓурот во Кочани.

За авторот на оваа статија