НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Од ова потажно не може: Џо Бајден игнориран во сопствениот дом- Белата куќа

Пренеси ја вистината

Телевизиската мрежа Фокс Њуз, во својата емисија со Такер Карлсон емитуваше прилог на кој сугестивно се забележува значењето, влијанието и улогата која што ја има актуелниот претседател на САД Џо Бајден.

“Џо Бајден во моментот е најнепопуларена личност во било која соба и да влезе. Ако се сомневате во овој исказ погледнете го ова видео. Ова е снимка од вчерашниот ден. Внимателно погледнете го ова видео, не сте видели вакво нешто слично до сега:”

-се вели во прилогот.

“Ова е претседателот на САД во неговата сопствена куќа во која живее. Никој не сака да разговара со него.

Па така Бајден лута наоколу застанувајки во групата околу поранешниот претседател Барак Обама кој што очигледно е крајно благодарен на вниманието. И оттука стана полошо, стана поочигледна целата ситуација. Гледајте внимателно како Бајден се обидува да се наметне во разговорот, зуејки околу Обама. Сите што се вклучени во овој разговор вклучувајки ја и Камала Харис која наводно работи за Бајден, го игнорира Бајден целосно.

Бајден очајно се обидува да го придобие вниманието на Обама, ја става сопствената рака на рамото на Обама дури и му се обраќа по име- Барак, како да се пријатели, но Обама целосно го игнорира. Како всушност Бајден воопшто да не е таму. Запрашајте се себеси дали некогаш во вашиот живот сте виделе нешто потажно од ова?”

-запраша на крајот Такер Карлсон.

За авторот на оваа статија