НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Откако од ВМРО-ДПМНЕ ја обзнанија аферата “Тајни имоти” веб сајтот на Агенцијата за Катастар е недостапен за јавноста

Пренеси ја вистината

Откако од ВМРО-ДПМНЕ на партиски прес конференции започнаа да објавуваат детали и информации како дел од т.н. афера “Тајни имоти” веб сајтот на Агенцијата за Катастар е недостапен за јавноста.

Дали ваквата состојба на непристапност до податоците на кои што се гледаат поврзани информации со имотот на поединци и правни субјекти е случајна или поврзана со оваа афера би требало да одговорат надлежните

За авторот на оваа статија