НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

После легендарните хвалоспеви за Зоран Заев сега и Димитар Ковачевски може да се вброи во редот на хвалоспевани политичари

Пренеси ја вистината

На социјалните мрежи се појави видео од синоќешната трибина на СДСМ во Битола.

На видеото еден од говорниците на сцената пред присутните упати пофални зборови кон премиерот Ковачевски, налик оние кои што ги добиваше Зоран Заев во минатото додека беше премиер на државата.

Крушата под дрво паѓа, рекол нашиот народ за вакви ситуации…

“Премере, вие сте херојот на денешницата, вие сте нашиот херој”, рече убедливо говорникот на сцената пред премиерот.

За авторот на оваа статија