НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
фебруар 22, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Повик за соработници-волонтери на нашиот портал www.macedoniantimes.com од Македонија и странство

Пренеси ја вистината

Почитувани пријатели,

неодамна започна со работа нашиот и ваш нов интернет портал Macedonian Times (Encourage the world).

Порталот третира теми поврзани со-општините во Македонија;

-Бизнис можности, економија, граѓани, политика, здравство, спорт, образование, историја, идентитет и култура во Македонија;

-Македонци во светот;

-Глобални теми од политика, геостратегија, НАТО, ЕУ, САД, Русија, Кина, Индија…

-Шоу бизнис,-Едиторијал (Колумни и експертски ставови);

-Наука и технологија;-Омнибус…

За сите поединци или организации кои го сакаат новинарството, пишувањето за различни теми или изнесување на сопствени експертски ставови и сакаат да се придружат да ги пренесеме најинтересните приказни и информации за Македонците низ светот и во Македонија на македонски, англиски, француски италјански или германски можат своите текстови да ги достават на нашиот службено електронско сандаче 📧 macedoniantimes2021@gmail.com

Повеќе инфо @ 00 389 79 329 300 (Viber, Telegram, Signal, Messenger)

За авторот на оваа статија