НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Премиерот Ковачевски по партиската трибина се нагости со битолски тост од сендвичара

Вечерва премиерот Димитар Ковачевски по завршувањето на партиската трибуна на СДСМ пред битолчани, ако дел од неговите ПР активности влезе во сендвичара на Широк Сокак од каде што додека беше фотографиран и сниман си купи тост за вечера.

Ваквата појава не е реткост помеѓу политичарите кои што за да се прикажат во јавноста поблиски до народот, се поистоветуваат со секојдневни активности за полесно народот да ги прифати и да ги следи и гласа нивните политики.

“Им благодарам на Габриела и на Кирче за вкусниот тост, за љубезноста и за разговорот на крајот на овој ден во убавата Битола. Сега веќе знам каде на Широк сокак може добро да се вечера.

Малите и семејните бизниси, се двигатели на економијата, драго ми е што има многу вредни луѓе кои веруваат во себе и ги развиваат своите бизниси, тука, дома.”

-соопшти премиерот Ковачевски со надеж дека ваквиот негов гест ќе биде прифатен од јавноста за да личи што понароден човек.

За авторот на оваа статија