НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Протест пред седиштето на ЕУ по повод 4 годишнината од референдумот на 30.09.2018 година

Пренеси ја вистината

Почитувани Здружението на граѓани Македонски Аманет Македонец за Македонец Скопје по повод 4 години од референдумот,одржан на 30.09.2018 година. организира јавен собир пред седиштето на ЕУ со протестен марш до Собрание на Р.Македонија
Настанот ќе се одржи под слоган Македонија е Жива и на секој присутен ќе бидат поделени знаменца со слоганот.

Настанот пред седиштето на ЕУ во СКопје ќе започне во 18.15 часот.
Со почит

Македонски Аманет Македонец за Македонец Скопје”

-соопштение упатено до јавноста на здружението Македонски Аманет- Скопје

За авторот на оваа статија