НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 21, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Руската војска им испрати поздрав на американците кои од сателит ги снимаат нивните трупи на земјата

Руската војска од својата територија каде се распоредени копнени сили и кои се наоѓаат во непосредна близина на Украина, направи една визуелна шека на сметка на американските сили кои преку сателитски приказ на распоредот на руските трупи на терен ја снимаат нивната позиција.

Имено во еден од своите воени кампови на руска територија во непосредна близина на Украина на земјата од монтажни објекти ги формираа букви ХУИ што на руски значи здраво.

За авторот на оваа статија