НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 4, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

На социјалните мрежи кружи по малку комична фотографија на која според одредени извори на себе содржи неколкумина руски фојници фотографирани во лифт во Украина додека се обидувале да се качат на покривот на административна зграда за извидување на околниот терен. Додека биле во лифтот сервис персоналот во зградата го оневозможил лифтот да се движи, по што дошле украински безбедносни сили и ги заробиле руските војници.

Колку е вистина оваа приказна, останува на играта на случајности да посведочи, но едно е сигурно:

За време на војна никогаш не се качувајте во лифт!

За авторот на оваа статија

>