НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 4, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Песна за малите работи во животот кои што го дефинираат секојдневието на еден поединец…

Вака накратко може да се опише новата песна на дуот САП Брадрс.

Приказна раскажана на еден милозвучен лежерен непретенциозен начин, но која што извира со суштина за она што е најважно на еден човек- неговото духовно здравје.

Видео записот допринесува за целокупната слика на песната, збогатен со актерските квалитети на самите музичари…

Вредно музичко парче кое што заслужува да се преслуша повеќе пати…

За авторот на оваа статија

>