НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Секаде каде има конфронтирање Македонец против Македонец, тоа е дел од специјална операција за поделби на народот

Пренеси ја вистината

Кратко: За да падне оваа штетна ненародна влада, потребно е ВМРО-ДПМНЕ да победи и тоа убедливо на следни избори со масовна излезеност за да може да освои повеќе од 61 пратеници во собранието за да не бидат уценувани.
Се друго се подeлби во интерес на опстојувањето на коалицијата на СДСМ и ДУИ на штета на Македонските национални интереси и во интерес на богатење на поединци на штета на Македонија!
Секаде каде забележите конфронтирање на Македонец против Македонец, знајте дека тоа е дел од специјалната операција за поделби на народот, во интерес на странските вазали во Македонија.
ВМРО секогаш било и ќе биде единствениот бедем за одбрана и заштита на Македонските национални интереси!
Да живее Македонија!
Да живее Македонскиот народ!

-фејсбук статус на Кирчо Анастасов

За авторот на оваа статија