НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 4, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

“Што покажуваат овие изминати денови на терен?
Уплашен народ кој сака да види искрена и чесна борба за Македонија и во неа да нема политика и политичка партија.
Поделеност околу тоа дали е изгубена Македонија!?

Некои мислат дека се е во готово но многу пак мислат дека Македонија е светост што неможе да се уништи.
Теренската активност покажува потреба од поголема и секојдневна активност во која ќе се споменува Македонија, Аманет, Борба, Јас, Ние…

Нас не ни се потребни водачи , Народот е сам по себеси водачот. Нас ни требат борци.

Македонец за Македонец ,во тешките моменти за Македонија. Орг.Аманет 1903-та Скопје,се бори ,веќе три години . Самостојно без помош од партии и политички активисти .

Борците за Македонската Кауза делуваат ,со 16 организирани протести противу најголемиот ПРЕДАВНИК во Историјата на Македонија и неговата владаечка гарнитура. Со помош на нашите загрозени сограѓани погодени за време на пандемијата на Корона ,проекти кои што ги оставаме во Аманет на идни поколениа, како што е патот во село Кнежје… Во некои нови проекти, потребни ни се  партнери и поединци во опшеството кои што ќе ги осознаат проблемите ,а потоа ќе се обврзат да работат заедно со нас,кон промени.

Погледнете и вклучете се,бидејќи единствениот начин со кој на Македонија можеме да и помогнеме е да му дадеме шанса на Македонецот за да се бори за неа.

Сите да дејствуваме заедно под едно Знаме и една парола  “МАКЕДОНЕЦ ЗА МАКЕДОНЕЦ””

-интегрален текст на соопштението упатено до јавноста на здружението “АМАНЕТ 1903-та Скопје”

За авторот на оваа статија

>