НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
мај 18, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Спроведена обука на градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ од западна Македонија за реализација на повеќе проекти за граѓаните

Пренеси ја вистината

Денеска во Скопје беше реализирана интензивна обука на градоначалниците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ од општините од западниот дел на државата.

Обуката ја спроведе шведската фондацијата “Jarl Hjalmarson foundation” поранешните градоначалници Марјан Ристески од Прилеп и Коце Трајановски од Скопје. Оваа обука ќе им послужи на градоначалниците да реализираат што е можно поголем број на квалитетни проекти за подобрување на животниот стандард на граѓаните во нивните општини.

Претходната недела ваква обука се реализираше и со градоначалниците од источна Македонија.

За авторот на оваа статија