НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
декември 7, 2022

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Денеска во работна посета на Турција е премиерот Димитар Ковачевски.

Тој пред малку оствари работна средба со турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган со кој што разговарале за повеќе актуелни билатерални прашања меѓу двете земји како и во рамки на меѓународните односи.

“Чест и задоволство е денешното гостопримство на Претседателот Реџеп Таип Ердоган.

Ние сме две земји сојузнички, кои традиционално долго негуваат одлични билатерални и економски односи. 🇲🇰🇹🇷

-соопшти премиерот Димитар Ковачевски.

За авторот на оваа статија

>