НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
7 децембра, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Станавме како Кабул на времето но за новинари

Новинарот Зоран Буревесник Божиновски синоќа бил брутално претепан од непознати лица со качулки.

На социјалните мрежи Љупчо Палевски- Палчо објави своја објава со фотографии од раскрвавениот Божиновски во која тој ги посочува „хиените на Посеркото, Зајеб, Васко Електричарот“ дека „така крадат и така тепаат луѓе“.

#ХИЕНИ
Вечерва ХИЕНИТЕ на ПОСЕРКОТО, ЗАЈЕБ, ВАСКО Електричарот клептомански кој и да е, ОЛИГАРХИСКИТЕ ХИЕНИ се во ГЛУТНИЦА, така крадат и така тепаат ЛУЃЕ…
Очигледно овој што ова го направил, од прилика знам и кој е малоумникот кој пратил КУРТОНИ со КАЧУЛКИ на глава кај ЗОКИ пред зграда, ќе наебе квалитетно, КЛОШАРОТ Мијале е мала беба за разлика од овој кретен и овој настан..ВЕТУВАЊЕ е ОВА“

-напиша на социалните мрежи Љупчо Палевски.

Ваквите пресметки со луѓе кои што објавуваат во јавност за експлицитни случаи на сомнежи за криминал е особено лоша практика а демократијата во државата. Институциите се на потег да го расчистат овој случај кои се надлежни да ги заштитат граѓаните.

За авторот на оваа статија