НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Битола

1 min read

Денеска Градоначалникот на општина Битола Тони Коњановски имаше работна средба со претставници на Стопанската Комора од Битола на која се...