НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 30, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Буџет

1 min read

Крајот на календарската година подразбира и креирање на Буџетите на општините за наредната календарска година. Согласно програмските определби на градоначалникот...

1 min read

Министерката за култура Ирена Стефоска денеска на прес конференција во Владата го презентираше предлог буџетот за култура за наредната 2022...

1 min read

Бојан Стојаноски-пратеник на Пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ vво Македонскиот парламент денеска од собранискиот прес центар имаше своја прес конференција во...