НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
8 децембра, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Цветан Трипуновски

1 min read

Цветан Трипуновски од ВМРО-ДПМНЕ денеска на прес конференција од партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ упати апел до владата и надлежните, а...

1 min read

Како реакција на јавниот настап на Министерот за земјоделие шумарство и водостопанство Љупчо Николовски а во насока на објективно посочување...

1 min read

Во врска со прес конференцијата на Гоце Георгиевски- претседател на Комисија за земјоделство на СДСМ која се одржа вчера околу...

1 min read

Алармантната лоша хидро-биолошка состојба во акумулациите низ државата се пресликува насекада. Одговорноста за ваквата неповолна состојба пред се е кај...

1 min read

Денеска на лице место од браната Калиманци на реката Брегалница своја прес конференција имаше Цветан Трипуновски, претседател на комисијата за...