НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 15, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Димитар Ковачевски

1 min read

Октроираноста на новиот премиер на Владата на Македонија е прашање на полемика во политичката јавност од моментот на негово појавување...

1 min read

Во своето интервју за Македонската информативна агенција МИА Претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски во поголем дел се осврна на планираните...

Попладнево во седиштето на СДСМ се одржа примопредавање на функцијата претседател на партијата. Поранешниот претседател Зоран Заев, на новоизбраниот претседател...

Ковачевски поднесе кандидатурата за претседател на СДСМ: Заедно одговорно и посветено да го вратиме единството Денеска во седиштето на СДСМ,...