НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
мај 18, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

е-општина

1 min read

Градоначалничката на град Сккопје Данела Арсовска во рамки на своите програмски определби да овозможи максимално отворена и мобилна општина во...