НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 21, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Калиманци

1 min read

Денеска на лице место од браната Калиманци на реката Брегалница своја прес конференција имаше Цветан Трипуновски, претседател на комисијата за...