НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
март 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Македонска Каменица

1 min read

Во текот на вчерашниот ден Градоначалникот на општина Македонска Каменица Димче Атанасовски во присуство на американската амбасадорка Кејт Мери Брнз,...

1 min read

По барање месните и урбаните заедници во Македонска Каменица, деновиве екипи на општинските служби интензивно работат на решавање на долгогодишни...

>