НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
септември 22, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Марија Захарова

1 min read

Преку својот фејсбук профил Директорката на Одделот за информации и печат на Министерството за надворешни работи на Руската Федерација- Марија...