НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

мост

1 min read

Денеска започна санација на пристапниот пат на мостот на река Желевица во село Тработивиште, делчевско. Оштетувањето на пристапниот пат до...