НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јули 16, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Скопје

1 min read

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по повод денешниот ден 13 Ноември кој што се одбележува како Денот на ослободувањето на...