НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
јуни 12, 2024

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Увид на градоначалникот Дејан Владев на градскиот стадион во Свети Николе: Гледката е страшна

Пренеси ја вистината

Денешниот неделен ден градоначалникот на општина Свети Николе Дејан Владев го искористи да изврши увид на состојбата на инфраструктурата на градскиот стадион во Свети Николе.

Од она што може да се забележи на терен видлива е сликата на неквалитетно изработени бетонски работи на трибината

“Го посетивме градскиот стадион во Свети Николе.

Глетката од изграденото е страшна.

Потрошени се илјадници евра народни пари а реализација никаква.Во наредните денови ќе бидат повикан изведувачот за да ја заврши работата спрема сите стандарди.Мора да го развиваме спортот во нашата општина.

Како градоначалник секогаш ќе бидам на страната на спортските друштва и спортски работници.”

-напиша на фејсбук Градоначалникот на општина Свети Николе Дејан Владев

За авторот на оваа статија