НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

Ресторан Царевоселски Делчево
www,agrar.mk
www.intlegis.com
www.palma.mk
www.hotelmakedonijadelcevo.mk
www.rcz.delcevo.org.mk
www.bregalnicki.mk
www.digilit.rcz.org.mk
www.destinationdelcevo.mk
www.hope.mk
www.kudgocedelcevdelcevo.mk
април 2, 2023

Македонски Тајмс

Охрабри го светот

Вили Гајда од затворот: Пред точно 4 год. бев лишен од слобода… влеговме во 5-та

Пред точно 4 год бев лишен од слобода.. влеговме во 5-та год…
Сакам да се заблагодарам на Боби Темелков кој од сам почеток неуморно се бори за да се докаже нашата невиност, за финансиската помош што секоја година ја добиваме а исто така, благодарен сум на сите оние кои не подржуваат мене и останатите уставобранители.

Да живеевме во нормална држава со нормално и праведно судство се ќе беше поразлично. 4 поминаа, почна 5-та …дали 5, 6… или 10 год еден ден ќе изгрее сонцето на слободата, ќе излезам од тука со крената глава зошто НИЕ НЕ СМЕ ТЕРОРИСТИ!!
ЈАС НЕ СУМ ТЕРОРИСТ!
ЈАС НЕ СУМ ШПИУН!
ЈАС не се пазарам за мојата слобода а имав можност.. Понуда од ЈО за организиран криминал, доколку кажам тоа што ке ми биде напишано ќе бидам амнестиран, тоа јас не го прифатив!!
Никогаш нема да бидам нешто што не сум макар и доживотно да ме судат!
ЈАС СУМ ГОРД МАКЕДОНЕЦ!
ЈАС СУМ ВИЛИ ГАЈДА!
ЈАС ЛЕЖАМ РОБИЈА ЗА МОЈАТА ТАТКОВИНА!!
ВИЕ МЕНЕ МИ СУДЕВТЕ ВАС ГОСПОД КЕ ВИ ПРЕСУДИ!

#даживееMакедонија

#Никогашсеверна

-Извор: Фејсбук

За авторот на оваа статија

>